Printed spring gifts

In addition to the standard spring packages, it is possible to personalize the products to create beautiful printed spring gifts. This is possible, for example, by having your own logo printed or engraved on the bottle. In addition, this year it is also possible to have each bottle individually engraved with a name.

  • The most beautiful and durable gift to give and receive
  • Water donation with every sustainable Retulp bottle sold
  • Fast delivery time

Printed spring gifts

Welkom op onze inspiratie pagina voor bedrukte lentegeschenken. Het is mogelijk om vanaf 48 stuks een bedrukt lentegeschenk bij Retulp te bestellen.

Opportunities printed spring gifts

Het is mogelijk om Retulp te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk met zowel zeef- als tampondruk. Hierdoor is het mogelijk om je kerstgeschenk helemaal rondom te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo in meerdere kleuren te laten bedrukken.

Spring gift with engraving or additional name engraving

Naast bedrukking is het ook mogelijk om Retulp producten te laten graveren. Lasergravure is een duurzame en stijlvolle optie om je fles te personaliseren. Bij de gekleurde flessen wordt een laagje coating weggelaserd, waardoor het roestvrij staal aan de oppervlakte verschijnt. Lasergravure geeft een luxe uitstraling en is slijtvast.  Het is ook mogelijk om een fles nog persoonlijker te maken door middel van een persoonlijke naamgravure. Personaliseer je lentegeschenken door een eigen naam of tekst te graveren op je lentegeschenk. Dit kan eenvoudig door de namen of tekst door te geven via een Excel bestand.

Would you prefer a larger package?

Wil jij liever een groter geschenkpakket weggeven? Dat is zeker mogelijk! Retulp werkt samen met een aantal partners die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van grotere duurzame geschenkpakketten. Bekijk onze partners hieronder en neem vrijblijvend met hun contact op.