Sustainable solution for offices

Altijd schone koffiebekers met de full-service mini beker vaatwasser

 • Design & gemak oplossing herbruikbare koffiebekers op kantoor
 • vast maandbedrag inclusief Installatie en onderhoud
 • Milieuvriendelijke en efficiënte reiniging op ieder moment

Full service oplossing: kopjes met eigen logo en mini vaatwasser huren

Stel je voor: een ochtend op kantoor zonder de stapel wegwerpbekers naast de koffiemachine. Iedereen heeft altijd een eigen herbruikbare beker bij de hand. Dankzij onze vaatwasser met koffiebekers service is dit werkelijkheid. Geen gedoe meer met wegwerpbekers of het schoonmaken van mokken. Deze mini vaatwasser reinigt, desinfecteert en droogt een glas in 20 seconden met slechts 10 cl water en zonder chemicaliën. Deze full service optie betekent dat je als bedrijf de vaatwasser inclusief koffiebekers huurt voor een vast bedrag per maand. De service omvat niet alleen de installatie van de vaatwasser, maar ook het onderhoud en de eventuele vervanging van onderdelen. Hierdoor geef je als bedrijf alle zorgen uit handen en heb je altijd schone koffiebekers op kantoor! Overstappen naar herbruikbaar was nog nooit zo makkelijk.

Auum vaatwasser koffiebekers

Reiniging koffiebekers naast je koffie apparaat

Deze oplossing biedt kantoren een allesomvattende, milieubewuste oplossing om afval van wegwerpbekers effectief te verminderen. De herbruikbare koffiebekers ondergaan een desinfectie proces, waarbij droge stoom de bekers tot boven de 140°C verhit. Dankzij de innovatieve Smart Cleaning-technologie wordt het schoonmaken van koffiebekers en het inzetten van vaatwassers binnen bedrijven getransformeerd.

De reiniging is een erkende CSR-oplossing

Always clean coffee cups in the office

Door te kiezen voor deze handige kleine vaatwassers voor op kantoor kies voor je efficiëntie en duurzaamheid. Bovendien heb je nooit meer vieze mokken in de gootsteen. Deze mini vaatwasser zorgt ervoor dat er een minimum aan energie en water nodig is om de herbruikbare koffiebekers schoon te maken. Bovendien werkt de vaatwasmachine eenvoudig en snel, waardoor alle medewerkers er dagelijks gebruik van kunnen maken. Dit maakt de vaatwasmachine een goede investering voor ieder bedrijf.

De vaatwasser past op elk kantoor en kan eenvoudig geïnstalleerd worden. De gehele service rondom installeren en onderhoud is inbegrepen. Hergebruik was nog nooit zo makkelijk! Hierdoor biedt de kleine vaatwasmachine met koffiebekers de ideale oplossing voor het beperken van afval op kantoor. Klaar in 14 seconden, brandschoon en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor de full service vaatwasser met koffiebekers laat je als bedrijf zien dat je geeft om duurzaamheid.

Kantoor vaatwasser zonder wateraansluiting

Bij de kantoor vaatwasser oplossing kan gekozen worden voor een vaatwasser met of zonder wateraansluiting. Een mini vaatwasser zonder wateraansluiting is een innovatieve en praktische oplossing voor elk kantoor. Deze compacte vaatwassers bevatten een ingebouwde watertank, waardoor ze niet aangesloten hoeven te worden op een vaste watertoevoer. Dit maakt ze bijzonder flexibel en eenvoudig te installeren. De mini kantoor vaatwassers hebben een compact formaat en passen gemakkelijk in elke ruimte, zoals naast de koffiemachine, in kantines of pauze ruimtes. Hierdoor is er altijd een geschikte plek voor de mini vaatwasser en wordt het gebruiksgemak verhoogd. Uiteraard is het ook mogelijk te kiezen voor een kantoor vaatwasser met water aansluiting. Veel grote kantoren met veel medewerkers kiezen voor deze oplossing.

Welke koffiebekers passen in de mini vaatwasser?

Bij de full service oplossing worden standaard glazen koffiebekers meegeleverd. Deze glazen bekers zijn uiterst geschikt voor de mini vaatwasser. Ook is het mogelijk te kiezen voor andere herbruikbare bekers. Bijvoorbeeld koffiebekers gemaakt van bio materiaal, koffiedik of PP. Ook is er keuze uit koffiebekers met deksel of bekers zonder deksel. Al deze koffiebekers zijn uitgebreid getest in de mini vaatwasser en kunnen keer op keer gereinigd worden. Hierdoor is er altijd een herbruikbare beker die past bij jouw kantoor of bedrijf. Bovendien zijn alle bekers te personaliseren met eigen logo of opdruk. We helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte herbruikbare koffiebeker voor op kantoor. Vraag vrijblijvend de prijslijst aan.

De technologie past bij elk gebruik op elk kantoor

Vervanging van wegwerpbekertjes op kantoren i.v.m. SUP Wet 2024

Een werknemer drinkt gemiddeld ongeveer 3 drankjes per dag. Voor een kantoor met 100 werknemers komt dit neer op een totaal van 66.300 drankjes per jaar en dus net zo veel single-use bekers. Ontdek het meest duurzame alternatief voor wegwerpbekers in bedrijven. Simpel in gebruik, modern design en hygiënisch en perfect voor ieder kantoor. Plaats deze reiniger naast een koffiemachine, in een kantine of een pauzeruimte. De machine past bij elk soort omgeving: kantoren, vergaderruimtes, co-workingruimtes, tentoonstellingsruimtes, hotels of eersteklas wachtruimtes.

Maak de duurzame overstap! De vaatwasmachine is ontworpen om koffiebekers eenvoudig en snel te reinigen. Dit maakt het schoonmaakproces efficiënter en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het water- en energieverbruik. Dit zorgt ervoor dat de impact op het milieu verlaagt wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier!

  Onderstaande bedrijven gingen je voor

  Veel gestelde vragen over de vaatwasser

  Hoe werkt de compacte vaatwasser?

  De compacte vaatwasser maakt je glas schoon in minder dan 20 seconden. Plaats het glas in de houder en zeven sproeiers injecteren stoom onder hoge druk en temperatuur om het glas te reinigen. Na zes seconden stopt de stoomtoevoer en wordt er een krachtige luchtstroom gebruikt om het glas te drogen en af te koelen.

  Moet de compacte vaatwasser aangesloten worden op de waterleiding en afvoer?

  De compacte vaatwasser kan zowel autonoom werken met een ingebouwde watertank als aangesloten worden op de waterleiding. Voor afvalwater kan de machine gebruik maken van een ingebouwde afvaltank die regelmatig geleegd moet worden, of direct aangesloten worden op het afvoersysteem.

  Wat zijn de kosten van de compacte vaatwasser?

  Je kunt de compacte vaatwasser huren voor €180 per maand met een minimale looptijd van 2 jaar, of aanschaffen voor €7300 inclusief 2 jaar onderhoud. Bezorg- en installatiekosten zijn €400 voor één machine, maar dalen naar €200 per machine bij afname van twee of meer. De huurprijs omvat levering van Bodum glazen, 50 glazen per machine, real-time monitoring, preventief en correctief onderhoud, herconditionering aan het einde van de levensduur en toegang tot MVO-rapporten.

  Hoe bespaart de compacte vaatwasser kosten ten opzichte van wegwerpbekers?

  De compacte vaatwasser verlaagt de kosten per gebruik aanzienlijk. Voor 100 medewerkers bedragen de kosten per gebruik ongeveer €0,03, terwijl een wegwerpbeker gemiddeld €0,04 kost. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op lange termijn.

  Welke certificeringen heeft de compacte vaatwasser?

  De compacte vaatwasser beschikt over diverse certificeringen: CE-certificering voor Europese conformiteit, Origine France Garantie voor meer dan 70% Franse materialen en productie in Frankrijk, en VirHealth-certificering die aantoont dat 99,999% van de meest voorkomende bacteriën en virussen, zoals Covid, Staphylococcus en E. coli, na één reinigingscyclus worden verwijderd.

  Wat zijn de voordelen van de compacte vaatwasser ten opzichte van een traditionele vaatwasser?

  De compacte vaatwasser is voordeliger, duurzamer, vier keer compacter, verbruikt zes keer minder energie en is 360 keer sneller in het reinigen van glazen dan een traditionele vaatwasser.

  Wat maakt de compacte vaatwasser duurzaam?

  De compacte vaatwasser is ontworpen om single-use afval te verminderen, heeft een hoge capaciteit van meer dan 2.000 reinigingscycli per dag, een lange levensduur van bijna 4 miljoen reinigingscycli en een laag waterverbruik van slechts 2 cl per reinigingscyclus. Bovendien gebruikt de machine geen chemicaliën, maar reinigt met stoom en hoge temperaturen.

  Hoeveel water verbruikt de compacte vaatwasser?

  De compacte vaatwasser gebruikt slechts 2 cl water per reinigingscyclus, wat aanzienlijk minder is dan traditionele reinigingsmethoden.

  Hoeveel energie verbruikt de compacte vaatwasser?

  De compacte vaatwasser verbruikt slechts 5 wH per reiniging, waardoor het een energiezuinige keuze is voor kantoren die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

  Gebruikt de compacte vaatwasser chemicaliën voor het reinigen?

  Nee, de compacte vaatwasser gebruikt geen chemicaliën. Voor het reinigen en desinfecteren van glazen gebruikt de machine alleen stoom van 140°C onder hoge druk, wat vuil effectief verwijdert en bacteriën doodt.

  Maakt de compacte vaatwasser veel geluid?

  Nee, de compacte vaatwasser maakt weinig geluid, vergelijkbaar met een normale koffiemachine. Dit maakt het geschikt voor gebruik in kantooromgevingen waar een stille en rustige werkomgeving belangrijk is.

  Waarom is de compacte vaatwasser verbonden met het internet?

  De compacte vaatwasser is verbonden met het internet om gebruiksgegevens en technische statusrapporten in real-time door te geven. Dit helpt ons om eventuele problemen snel te detecteren en op te lossen, en voorkomt mogelijke storingen.

  Is er training nodig voor het gebruik van de compacte vaatwasser?

  Nee, de compacte vaatwasser is intuïtief en eenvoudig te gebruiken zonder speciale training. We bieden echter een begeleidingsprogramma aan om de acceptatie door medewerkers te vergemakkelijken en een acceptatiegraad van meer dan 98% te garanderen.

  Kunnen we de compacte vaatwasser testen voordat we hem aanschaffen?

  Ja, we organiseren klantbezoeken om de machine in gebruik te laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam om een demo te regelen en de mogelijkheden te bespreken.

  Welke glazen worden bij de compacte vaatwasser geleverd?

  Bij elke machine worden 50 Bodum glazen geleverd. Deze glazen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen en bieden optimaal gebruiksgemak.

  Kunnen bekers van PP ook in de compacte vaatwasser?

  Ja, PP bekers zijn getest en geschikt bevonden voor de compacte vaatwasser. Echter, glazen bekers blijven het meest geschikt vanwege hun bestandheid tegen hoge temperaturen.

  Kan de voorkant van de compacte vaatwasser gepersonaliseerd worden?

  Nee, de voorkant van de compacte vaatwasser kan niet gepersonaliseerd worden om de duurzaamheid van ons gestandaardiseerde productieproces te waarborgen. Je kunt echter de glazen of bekers personaliseren met je eigen ontwerp.

  Zijn er nog andere distributeurs van de compacte vaatwasser in Nederland?

  Nee, KantoorBekers.nl is de exclusieve distributeur van de compacte vaatwasser in Nederland.